تحولات لبنان و فلسطین

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با زیرساخت‎های موجود می‎توان به صاحبان ایده‎های برتر با کمک صندوق‎های اعتباری پژوهشی کمک کرد.

حمایت از صاحبان ایده‎‌های برتر با کمک صندوق ‎های پژوهشی

به گزارش قدس آنلاین، پیمان صالحی  در نشست بررسی وضعیت پیشرفت مرکز نوآوری  شهرستان کاشمر افزود: باتوجه به فعال شدن بیش از پیش مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز این آمادگی را داریم که به تیم‌ها و هسته‌های نوآور فعال در این مرکز از طریق تیم‌های حرفه‎ای که به عنوان کارگزار ما به طور حرفه‎ای کار انجام می‌دهند خدمات مشاوره‎ای ارائه دهیم.

وی اضافه کرد: در صورت نیاز و تشخیص مسوولان اگر منابع مالی برای ایده‎های خلاقانه و تجاری سازی آنها نیاز باشد تخصیص می‎یابد اما باید به یاد داشت که پول بلاعوض در تجاری سازی، سم است و البته در شهرهای کوچک موضوع فرق می‎کند و آماده ارائه حمایت‎های بیشتری هستیم  اما نباید همه حمایت ها را به سمت پول بلاعوض برد بلکه می‎توان منابع حداقلی را در اختیار افراد خلاق و صاحبان ایده گذاشت.

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این معاونت در تعامل با مجموعه مراکز نوآوری و شتاب‌دهی فعالیت بسیار خوب و منظمی دارد و کاغذ بازی زیادی هم ندارد و در این معاونت سعی می‎شود با استفاده از ظرفیت مناطق مختلف مسیر رفع عقب ماندگی‎ها کوتاه شود.

صالحی افزود: اگرچه ازطریق صندوق‎های پژوهشی مسائل مالی مراکز نوآوری و افراد صاحب ایده خلاق را پیش می‎بریم و در صورت داشتن برنامه به راحتی اعتبار مورد نیاز در اختیار آنها قرار می‎گیرد اما باید مسیر فعالیت‎ها به گونه‎ای باشد که بعد از چند سال برگزاری استارتاپ‎ها و کارگاه‌های آموزشی  زمینه فعالیت یک شرکت دانش بنیان فراهم شود.

در این جلسه مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی ریاست جمهوری هم گفت: مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز با ارائه گزارش فعالیت‎های خود آینده روشنی پیش رو دارد.

مریم ملونی افزود: پرداخت مرحله بعدی کمک‌‏های مالی به مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز در دست اقدام است همچنین علاوه برکمک‎های مالی در زمینه محتوایی می‎توانیم از مجموعه‎های شتاب دهنده کمک بگیریم و هم افزایی را شکل دهیم تا به غربالگری ایده‎ها در منطقه کمک شود.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر هم در این جلسه گفت به رغم اینکه مجوز مرکز نوآوری ترشیز سال ۱۳۹۵ صادر شد اما از اردیبهشت امسال معاونت علمی ریاست جمهوری از مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز حمایت جدی صورت داده و فعالیت‎های این مرکز پیگیری شده است.

هادی معماریان افزود: علاوه بر این که مرکز نوآوری ترشیز به حمایت‎های مالی معاونت علمی ریاست جمهوری نیاز دارد برای اعتلای فعالیت خود نیاز به مشاوره و کمک‎های معنوی و علمی هم دارد.

وی ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان یک دانشگاه کوچک نیروی متخصص و توانمندی برای برگزاری استارتاپ‎ها و کسب و کارهای نوین ندارد از این رو نیازمند این هستیم که مشاورانی در اختیار ما گذاشته شود.

رئیس مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز نیز در این نشست گفت: طی دو سال اخیر باب تازه‎ای در مرکز آموزش عالی کاشمر برای فعالیت مرکز نوآوری گشوده شد و به دانشگاه و ارتباط آن با صنایع و جامعه نگاه تازه ای افکنده شد.

 مجید عاقل افزود: مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز به سرعت در حال گسترش فعالیت‌های خود است و از سویی با توجه به این که هیچ مرکز نوآوری در جنوب خراسان فعال نیست برای برگزاری رویدادها و استارتاپ‎ها آماده ارائه خدمات است.

وی با قدردانی از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز مرکز  نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر ساختمانی اختصاصی به صورت استیجاری در اختیار مرکز نوآوری شهرستان قرار گرفته و با انتشار فراخوان تلاش شده هسته ها و واحدهای فناور منطقه شناسایی شوند.

رئیس مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز گفت: هرچند در ادامه فعالیت‌های مرکز نوآوری ترشیز همایش انگیزشی در مورد مربیگری کسب و کار و همایش دیگری در خصوص حمایتهای مالی از ایده های خلاقانه و طرح های پژوهشی با حضور رییس صندوق پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی برگزار کردیم اما معتقدیم هنوز در اول راه قرار داریم و برای توسعه و گسترش فعالیت‌ها به حمایت‌های مادی و معنوی بیشتری نیاز داریم.  

شهرستان کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.